NÅ ER DET ALVOR

#113 - Sindre Kolbjørnsgard | Eventyrer, fotograf og filmskaper

October 31, 2020 Hans Kristian Smedsrød, Sindre Kolbjørnsgard Season 9 Episode 7
NÅ ER DET ALVOR
#113 - Sindre Kolbjørnsgard | Eventyrer, fotograf og filmskaper
Show Notes

Sindre Kolbjørnsgard (25) er en eventyrer, fotograf, filmskaper og ingeniørstudent. Han seiler, klatrer, står på ski, dykker, isklatrer, og liker generelt å være på tur. Han har blant annet vært på fire av “7 summits”, krysset Finnmark fra nord til sør på ski, gått Island på tvers, seilet over nordatlanteren og gått Norge på tvers. Da COVID-19 begynte å herje måtte han se innenriks for eventyr og bestemte seg for å gå Norge på langs – en barndomsdrøm han hadde satt på vent i mange år. Han brukte bare tre uker på forberedelsene og tillot seg selv å bruke 100 dager på turen. Hør alt om denne turen (og alle de andre turene) i dagens episode av podcasten.

Arc'teryx
Denne episoden publiseres i samarbeid med Arc'teryx. Stikk innom sjappa i Nedre Slottsgate 25 og slå av en prat med de ansatte. De er bra folk. Få med deg en dunk Granger's Gore-Tex-vaskemiddel ved kjøp av et Gore-Tex-plagg. 

Patreon
Om du ble gira på å høre mer av NEDA kan du klikke deg inn på Patreon og melde deg opp på Mest Bang For The Buck.  Enkelt og greit.

Vipps
Er du ikke gira på abonnement-løsningen? Vipps en hundrings til 92841558, merk det med #NEDA, så sender jeg deg en valgfri episode.

Kontakt:

Support the show (https://www.patreon.com/nedaproject)