NÅ ER DET ALVOR

#133 - Karsten Warholm | Lego-bygging, Kosthold, Wings For Life, Treningsglede, RedBull, Omdømme, Rollemodeller, OL, Ultraløping, Treningsfilosofi

April 08, 2021 Hans Kristian Smedsrød, Karsten Warholm Season 11 Episode 3
NÅ ER DET ALVOR
#133 - Karsten Warholm | Lego-bygging, Kosthold, Wings For Life, Treningsglede, RedBull, Omdømme, Rollemodeller, OL, Ultraløping, Treningsfilosofi
Show Notes

Karsten Warholm (@kwarholm) er 2x verdensmester, europeisk mester utendørs og innendørs, han har vunnet Diamond League og har europeisk rekord. Alt dette har han oppnådd på 400m hekk i en alder av 25 år. Nå trener han til OL i Tokyo som forhåpentligvis blir arrangert til sommeren. 

Men hvem er Karsten Warholm egentlig? Det prøvde jeg å komme til bunns i da jeg for en snau uke siden snakket med han på Zoom. 

RedBull og Wings For Life
Takk til RedBull som hooket NEDA opp med Karsten. En av grunnene til at de ble med var for å promotere årets Wings For Life World Run. Wings For Life er en veldedighetsorganisasjon som forsker på ryggmargen og har et hårete mål om å kunne kurere lammelser som er forårsaket av ryggmargsskader. Deres årlige arrangement World Run er en event hvor de samler inn penger til forskning og behandling, som RedBull støtter 100%. NEDA er selvfølgelig også med på laget, og programlederen stiller til start på Karstens team 9. mai 2021. Bli med, da vel! 

Link: https://www.wingsforlifeworldrun.com/en 

YouTube/video av episoden
Denne episoden ble også filmet og ligger på YouTube i sin helhet. Link: https://youtu.be/b3XxKtRUzVc

Patreon
Bli med i klubben og få tilgang til ufattelig mange timer med podcast-episoder a la denne på NEDA's Patreon-side.

Kontakt:

 

Support the show (https://www.patreon.com/nedaproject)