NÅ ER DET ALVOR

#143 - Kristin Harila | Mount Everest, Lhotse, 7 Summits, Khumbu, Nepal, Covid-19, Nepal, Ultraløping

September 17, 2021 Hans Kristian Smedsrød, Kristin Harila
NÅ ER DET ALVOR
#143 - Kristin Harila | Mount Everest, Lhotse, 7 Summits, Khumbu, Nepal, Covid-19, Nepal, Ultraløping
Show Notes

Kristin Harila (35) fra Vestre Jakobselv i Finnmark besteg Mt. Everest og Lhotse på 11 timer og 59 minutter. Det er faktisk en ganske sjuk ting å gjøre. Ralph Høibakk sa i et intervju til nrk.no at han “..går ned på kne i beundring for dette”. Ralph er kjent for blant annet å ha utført førstebestigningen av Trollryggen i Romsdalen i 1958 og var med i crewet til Arne Næss Jr. under den første norske ekspedisjonen til Mount Everest i 1985.

Når Kristin attpåtil er fra Nord-Norge, driver med fjell/ultra/terrengløping og jakter på 7 summits og alle de fjorten 8000m-toppene var det en selvfølge at hun ble intervjuet i NEDA.

I tillegg nevnte toppturer har hun gjort et par andre spennende ekspedisjoner:


BRUCE + NEDA = <3
Klikk deg inn på http://bruce.app, last ned appen og bruk kodeord "NEDA" , så får du 30% avslag første måned. Bruker du Bruce, støtter du også NEDA med en liten slant. Shout-out til Bruce! 

Patreon og FØKK ASFALT
Vil du høre mer om ultraløping?  Klikk deg inn på patreon-siden til NEDA og meld deg på FØKK ASFALT, så kan du binge flere tusen timer med eksklusivt innhold. Det er nemlig bare episoder som er sponset som kommer ut på Spotify og Apple Podcast. Mesteparten er på Patreon.

Kontakt:

Support the show